Menü

Circle asztal (beton lábú)

Főoldal / Hazai termékek / Circle asztal (beton lábú)

Circle asztal
artor asztal1
artor asztal1

Circle asztal (beton lábú)tömörfa jellegű hazai dió

tömörfa jellegű hazai tölgyalpi többszörkéselt amerikai dió

koptatott mélystrukturájú vegyes tölgy

fehér alpi többszörkéselt tölgy

wenge

ammara ében

füstölt feketetölgy

Termékleírás

Vásároljon otthonába betonlábú kerekasztalt!

Napjaink belsőépítészeti megoldásaiban egyre erősebb trend a beton használata, ugyanis természetes nyers felülete egyszerű, letisztult hatást kelt, és hosszú távon is tartós, maradandó értékű látvány! Tisztán tartása is egyszerű, köszönhetően az impregnált felületnek. Különböző anyagokkal például fával – kombinálva kifejezetten egyedi hatás érhető el a betonnal.

A betonlábú kerekasztalok gyártása során nemcsak a beton kerül felhasználásra, hanem a fa is, így az asztal még inkább megfelel napjaink vezető lakberendezési irányának! A kerekasztal alkalmazásával bármilyen helyiségből látványos teret alakíthatunk ki, legyen szó tárgyalóról, vagy otthonunk étkezőjéről vagy egy dohányzóról.

A betonlábú kerekasztalok látványuk mellett rendkívül letisztult kialakítással rendelkeznek, ezért egy minimál stílusú belső térből nem hiányozhatnak! Az asztalok strapabíró, masszív darabok, a külső mechanikai hatásoknak ellenállnak, mindenképp hosszú távú befektetésként tekinthetünk a bútorokra!

Ha szeretne egy jól körüljárható, helytakarékos, mégis látványosan modern asztalt, válasszon betonlábú kerekasztalt kínálatunkból!

Vidám, fiatalos asztalok, egyedi stílusú védett formaterv alapján. Szállítjuk összeszerelve, vagy asztallap és lábszerkezet – csak rá kell csavarni a rejtett fogadócsavarra a lapot. Rendelésnél kérjük megadni a típust: pl.: 4/1; 4/4, stb – valamint a gombintarzia színét és darabszámát. Fehér / fekete furnér gombintarzia a lábra felár nélkül rendelhető (wenge vagy juhar, választható). A gomb nem emelkedik ki, a palást ráhajtás viszont nem szintben van, 2 mm vastag. Az általunk gyártott asztalok ellenőrzött erdőgazdálkodásból származó alapanyagokból készülnek – kiváló minőségben, 28 év tapasztalattal. Természetes és többszörkéselt fa fedőréteget kapnak. Az asztalok felületkezelése egy rendkívül ellenálló olajbevonat, mely bírja a nedvességet, hőhatást. Kopás vagy sérülés esetén házilag könnyen javítható, regenerálható. Fémtárgyak, kerámiaedények talpa megkarcolhatja, vágódeszkaként NE használja ! Tisztítás: nedves törlő, száraz törlés, kiömlött ételt mielőbb letörölni. Ápolásra, karcjavításra pl. Opti vagy más, viasztartalmú bútorápolók alkalmasak. Az asztalok gyártási határideje 3-6 hét között, az aktuális időt a rendeléskor visszaigazoljuk. Élek-sarkok kerekítettek, a felületek bársonyosan finomak. Rejtett műanyag lábgombok – nem karcolják a padlót.

Megosztás

Érdeklődöm