Menü

Circle asztal (fa lábú)

Főoldal / Hazai termékek / Circle asztal (fa lábú)

Circle asztal
artor asztal1
artor asztal1

Circle asztal (fa lábú)tömörfa jellegű hazai dió

tömörfa jellegű hazai tölgyalpi többszörkéselt amerikai dió

koptatott mélystrukturájú vegyes tölgy

fehér alpi többszörkéselt tölgy

wenge

ammara ében

füstölt feketetölgy

Termékleírás

Vásároljon elegáns, hazai gyártású minőségi kerekasztalt!

A tökéletes társalgó asztal

Ebédlőasztal terén érdemes egy nagyobb, kényelmesebb asztalt választanunk, hogy családunk, vendégeink megfelelően elférjenek étkezés közben, ne zavarják egymást étkezés, vagy más tevékenységek közepette, és minden terítéknek elég helye legyen.

Nappalink ékköve lehet egy dohányzó asztal, ami lényegesen kisebb, hogy illeszkedjen a kanapék, fotelek magasságához, valamint feltűnőbb külsejű, mint egy ebédlő asztal. A dohányzóasztal lényege, hogy rajta tároljuk az italunkat, hamutálat és dolgokat.

Az előző két fajta asztalnak talán a legjobb egyesítése lehet egy társalgó asztal. A társalgó asztal lényege, hogy körbe üljük és beszélgessünk családtagjainkkal, ismerőseinkkel. Egy ilyen asztalnál kellemes beszélgetéseket folytathatunk, egy pókerpartit is lejátszhatunk barátainkkal, de minden közösségi tevékenységhez kiváló. Étkezésnél is helytakarékos, könnyen teríthető, jól kihasználható, bensőséges közösséget teremt. Erre a célra tökéletes választás egy kerek asztal! A kerek asztalok körül kényelmesen elférünk, nem ütközünk sarkokba, nem kell átnéznünk a mellettünk ülő felett.

Ha szép megjelenésű és jó minőségű kerek asztalt szeretne, válasszon innen egy asztalt! Friss dizájn, látványos fa lábpalást felületek, trendi „begombolt” palást vagy monolitikus megjelenés – válassza a kerek asztalt, mert a kör tökéletes!

Megosztás

Érdeklődöm