Menü

Hetta asztal

Főoldal / Hazai termékek / Hetta asztal

Hetta asztal

Hetta asztal

Az árak a faanyagtól függően eltérnek.tömörfa jellegű hazai dió

tömörfa jellegű hazai tölgyalpi többszörkéselt amerikai dió

koptatott mélystrukturájú vegyes tölgy

fehér alpi többszörkéselt tölgy

wenge

ammara ében

füstölt feketetölgy

Termékleírás

Japán stílusban tervezett asztalunk. A lábrögzítő vasalat rejtett, erős, saját fejlesztésünk. Szállítjuk összeszerelve vagy lábak+asztallap és 4×4 db csavarral rögzíthető. Az asztal felületek természetes wenge fa borítással készülnek. Válogatott wenge alapanyagból a természetes faanyag változatosságával, mely az egyedi megismételhetetlen mintázatot biztosítja. Frízes, azaz csíkos válogatást használunk, de kérésre a mintás, flóderos változat is elérhető.

Az általunk gyártott asztalok ellenőrzött erdőgazdálkodásból származó alapanyagokból készülnek – kiváló minőségben, 28 év tapasztalattal. Nem használunk erdők kipusztításából származó faanyagot. Az asztal felületek természetes wenge fa borítást kapnak.

Az asztalok felületkezelése egy rendkívül ellenálló olajbevonat, mely bírja a nedvességet, hőhatást. Ember és környezetbarát, kopás vagy sérülés esetén házilag könnyen javítható, regenerálható – ellentétben a lakkokkal. Ma már minden mértékadó európai asztalgyártó olajbevonatot használ.

A fa felületeket fémtárgyak, kerámiaedények éles talpa megkarcolhatja, vágódeszkaként NE használja ! Élek-sarkok kerekítettek, a felületek bársonyosan finomak. Rejtett stabilan rögzített filc lábgombok – nem karcolják a padlót.

Tisztítás: nedves törlő, száraz törlés, kiömlött ételt mielőbb letörölni. Ápolásra, karcjavításra pl. Opti vagy más, viasztartalmú bútorápolók alkalmasak.

Az asztalok gyártási határideje 3-6 hét között, az aktuális időt a rendeléskor visszaigazoljuk.

Megosztás

Érdeklődöm