Menü

Laxo asztal (beton lábú)

Főoldal / Hazai termékek / Laxo asztal (beton lábú)

Laxo asztal beton lábú
Laxo asztal1
Laxo asztal1
Laxo asztal1
Laxo asztal1
Laxo asztal1

Laxo asztal (beton lábú)

Az árak a faanyagtól függően eltérnek.tömörfa jellegű hazai dió

tömörfa jellegű hazai tölgyalpi többszörkéselt amerikai dió

koptatott mélystrukturájú vegyes tölgy

fehér alpi többszörkéselt tölgy

wenge

ammara ében

füstölt feketetölgy

Termékleírás

Étkezőasztalt keres? Ma már gondolkodhat új, a legmodernebb trendbe illeszkedő formákban és anyagokban. A beton felületek egyre népszerűbbek a lakáson belül, ez a betonlábú ebédlőasztal különleges! Kellemesen íves láb és asztallap, klasszikus és minimál stílushoz is remekül illeszkedik. Az ívelt asztallap kényelmes, bensőséges közösséget hoz létre.

Az olajozott, természetes fa felület gyönyörű, könnyen tisztítható, nem bocsájt ki allergéneket. A beton láb egy különleges, könnyű „fabeton” szerkezet és gyönyörűen strukturált valódi beton felület. Selymes, viaszolt bevonatot kap, mely könnyen tisztán tartható.

Figyelünk az apró részletekre: a sarkok lekerekítettek, a felületek bársonyosan finomak. Rendkívül stabil, sok választható méretben készítjük, – gondos egyedi kézimunkával. Nyitható változatok is rendelhetőek ebből az étkezőasztal típusból. Az asztallapok nyolc fa felülettel rendelhetőek ( + egyedi ! ) ebből az ebédlőasztal típusból. Válassza ezt a különleges, a legtöbb közegbe beillő, mégis a vezető trendnek megfelelő étkezőasztalt és garantáltan nem fogja megbánni!

Megosztás

Érdeklődöm