Menü

Laxo asztal (fa lábú)

Főoldal / Hazai termékek / Laxo asztal (fa lábú)

Laxo asztal fa lábú
Laxo asztal1
Laxo asztal1
Laxo asztal1
Laxo asztal1

Laxo asztal (fa lábú)

Az árak a faanyagtól függően eltérnek.tömörfa jellegű hazai dió

tömörfa jellegű hazai tölgyalpi többszörkéselt amerikai dió

koptatott mélystrukturájú vegyes tölgy

fehér alpi többszörkéselt tölgy

wenge

ammara ében

füstölt feketetölgy

Termékleírás

Ön is asztal vásárlásra szánta el magát, csak nem tudja, hogy milyet válasszon? Akkor bemutatunk Önnek egy kiváló terméket, amely bármely otthonnak díszére válik! Ez nem más, mint az „X” lábú asztal!

Az asztal vásárlás során természetesen számos szempontot érdemes figyelembe venni, mielőtt végleges döntést hoznánk, hiszen olyan bútordarabról van szó, amelyet jó esetben hosszú éveken át használhatunk majd. Az „X” lábú asztalok változatos színekben érhetőek el, annak érdekében, hogy könnyű legyen megtalálni a legideálisabbat, amely valóban passzol majd a lakás enteriőrjéhez. Sőt, egyedi fa felülettel is rendelhetőek!

Lágy íves láb és asztallap, kellemes, otthonos és minimál stílushoz is remekül illeszkedik. Rendkívül stabil, szállítjuk összeszerelve vagy lábszerkezet+asztallap és 4 csavarral rögzíthető. A láb merev, nem rugózik.

Az asztallap, vendéglap, FENIX szupermatt felső felülettel is rendelhető, több színnel. A Fenix egy antibakteriális, nanostruktúrás, szupermatt, ujjlenyomatmentes, karc, hő, vegyszer és uv-álló szuperfelület, rendkívűl kellemes szinekben. Ha mégis megsérülne erős behatásra, vasalóval házilag tökéletesen javítható ! Élek-sarkok kerekítettek, a felületek bársonyosan finomak. Rejtett csúszásgátló lábgombok – nem karcolják a padlót.

Megosztás

Érdeklődöm